Politică de confidențialitate

Acest site utilizează module cookie – fișiere text mici care sunt plasate pe aparat pentru a ajuta site-ul să ofere o experiență mai bună pentru utilizatori. În general, modulele cookie sunt utilizate pentru a păstra preferințele utilizatorilor, pentru a stoca informații despre lucruri cum ar fi cosurile de cumpărături și pentru a furniza date de urmărire anonime către aplicații terțe, cum ar fi Google Analytics.

De regulă, modulele cookie vor îmbunătăți experiența dvs. de navigare. Cu toate acestea, puteți prefera să dezactivați modulele cookie pe acest site și pe altele.

Cea mai eficientă metodă este să dezactivați modulele cookie în browserul dvs. Vă sugerăm să consultați secțiunea Ajutor a browserului dvs. sau să consultați site-ul Despre cookie-uri care oferă îndrumare pentru toate browserele moderne.

 

POLITICA DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Servicefrigider.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Datele dumneavoastra sunt in siguranta !

Servicefrigider.ro se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor cu caracter personal ale clienului si dreptul acestuia la protectia vietii private.

Datele cu caracter personal colectate de Servicefrigider.ro vor fi folosite doar cu acceptul clientului pentru :
– Trimiterea de emailuri catre noi in sectiunea contact doar daca vreti sa va dati numele , adresa sau email (noi nu cerem expres asta decat numarul de telefon unde sa va putem contacta )
– Trimiterea de emailuri cu promotii doar daca se bifeaza optiunea de abonare la Newsletter

Datele furnizate de catre client vor fi stocate pe servere securizate si vor putea fi utilizate de catre Servicefrigider.ro in relatia de comunicare cu dumneavoastra ulterior.

Orice vizitator al site-ului www.servicefrigider.ro are are optiunea de vizualizare a continutului fara a fi obligat sa furnizeze date cu caracter personal.

Utilizatorul inregistrat pe site-ul www.servicefrigider.ro are obligatia de a pastra in siguranta prin metode proprii datele contului : nume de utilizator, parola sau alte date cu caracter personal solicitate la inregistrarea contului.

Orice incercare frauduloasa de accesare a contului de utilizator pe www.servicefrigider.ro trebuie raportata folosind formularul de contact disponibil pe site la sectiunea „contact” sau telefonic.